Co možná nevíte o Poppers

Živí tvorové se většinou primárně řídí svými pocity a člověk pochopitelně není výjimkou. Stačí si jen vybavit důvod, proč člověk touží prožívat pocit rozkoše z vynikajícího jídla, z chutného ovoce, z báječného nápoje, anebo z docela obyčejné radosti z vánočního dárku. Pocity rozkoše zkrátka lidský život provází a budete-li se v anketních otázkách ptát dospělých lidí, jakou rozkoš prožívají nejraději, zpravidla ustoupí do pozadí jídlo, pití a vánoce, a do popředí se nasouvá sex – milování.

sexy nohy

Kvůli prožitku orgasmu lidé dokážou doslova hory přenášet. Vyhledávají různé techniky, mění polohy při sexu, užívají přírodní a chemická afrodiziaka. Jedním z nich je Poppers. Je o něm známo, že při opatrném dávkování (pouze čichání) zintenzivňuje sexuální napětí a orgasmické pocity. Musí se však užívat podle přísných pravidel, která by případní zájemci měli znát. Při požití je silně toxický a vdechování výparů vyžaduje skutečně velkou opatrnost.

Víte, že

  • Poppers je chemická látka, která byla původně vyvinuta jako čisticí prostředek? Používá se k efektivnímu čištění kožených usní – především čalounění a obuvi. Vynikajícím způsobem také vyčistí hlavy u videorekordérů a audiotechniky. Ocení to především milovníci retro audiokazet. V současné době se látky na bázi alkyl nitritů přidávají do osvěžovačů vzduchu.
  • se jedná o hořlavinu I. třídy nebezpečnosti, srovnatelnou s benzínem? Podle toho také s lahvičkou zacházejte, pozor tedy na romantický sex při svíčkách a zvláště opatrní by měli být kuřáci. Popelník k s cigaretou a lahvička v jeho blízkosti – takových případů, kdy došlo k rozsáhlému požáru, bylo mnoho.
  • lékařská věda zná amylnitrity (tedy i Poppers) jako účinný protijed při otravě kyanovodíkem? Systémově se využívá tam, kde lze nebezpečí otravy předpokládat, bohužel je otrava kyanidem velice rychlá záležitost a postižený umírá bez poskytnutí pomoci již během několika minut. Ovšem stejně, jako kyanidy, je i Poppers toxický při náhodném požití.
  • skladovat lahvičky s těmito preparáty je vhodné pouze v chladničce, a to v pečlivě uzavřené nádobě? A pochopitelně mimo dosah dětí, pokud možno v uzamčeném samostatném boxu.

láska

  • zpravidla při nákupu v e-shopu budete vystaveni nutnosti podepsat čestné prohlášení, že budete látku užívat pouze jako koncentrované čistidlo? Zákazník totiž na sebe přebírá plnou zodpovědnost za užívání preparátu a měl by si být vědom přísných pravidel jeho užívání.
  • název výrobku souvisí s farmaceutickým využitím této látky? Ve zdravotnictví se používá jako preparát na rozšíření cév a uvolnění hladkého svalstva. Pacienti látku inhalovali ze skleněné kapsle, která se ze skleněného přípravku snadno odlomila jednou rukou, a zvuk praskajícího skla vnesl této chemikálii svůj název – „poppers“.